Nieuws

Recept: Havermoutpannenkoeken

Havermoutpannenkoeken

Ingrediënten (4 personen)

-          70g havermout

-          160g zelfrijzende bloem

-          180 ml melk

-          1 ei

-          2 bananen

-          Olijfolie

-          Handje frambozen

 Bereiding

-          Pel één banaan en plet deze

-          Doe daarbij de havermout, zelfrijzende bloem, melk en ei

-          Meng goed

-          Giet een beetje olijfolie in een pan en doe daarna een beetje deeg in de pan

-          Maak de pannenkoek niet te dik

-          Bak de pannenkoeken tot ze goudbruin zijn

-          Snij de andere banaan in schijfjes om bij de pannenkoeken te eten

-          Plet een aantal frambozen om als smeersel te gebruiken voor op de pannenkoek, dit geeft een lekkere zoete smaak aan je pannenkoeken

-          Dresseer de rest van de frambozen op pannenkoeken

-          Smullen maar !

 

Tasty tip!

Wil je nog wat extra smaak in je pannenkoeken? Doe twee soeplepels pure cacaopoeder in het deeg.

Havermoutpannenkoeken

Recept afdrukken