Nieuws

Vacature: Psycholoog

Vacature open minded psycholoog

 

Je wil in de eerste plaats mensen helpen door naar hen luisteren en hen de nodige adviezen aan te reiken om de knoop in hun hoofd te ontwarren. Net als vele anderen besef je dat de mensen die je het hardst nodig hebben de weg naar jou niet lijken te vinden.

 

Omdat we bij Vitalim het welzijn van de patiënt altijd voorop zetten, zijn we ervan overtuigd dat een groepspraktijk een oplossing biedt. Samen hebben we de mogelijkheid om iedereen die hulp nodig heeft naar de juiste partij te leiden.

 

Wie zoeken we?

 

Jou!

Jij wil helpen? Wij ook! Maar daarvoor hebben we momenteel nog wat handen te kort.

 

Je verdiept je nog elke dag in het reilen en zeilen binnen de wereld van de psychologie en kent jouw vakgebied door en door. Maar je bent ook een teamplayer. Zo vorm je een belangrijke aanwinst voor onze patiënten én voor onze groepspraktijk.  Samen met de andere paramedici, zoals onze diëtiste, seksuoloog, podoloog, kinesist, enz. werken we een lange termijn visie uit voor een betere wereld.

 

Wat mag je verwachten?

 

Als freelance psycholoog maak je gebruik van onze praktijkruimtes in Zedelgem, waar je zelf de vrijheid krijgt om je afspraken te regelen. Je kan doorgroeien naar een volwaardige praktijk.

 

Ben jij klaar om ons te helpen?
Aarzel niet en solliciteer vandaag nog.

 

Hoe?


Door contact op te nemen met BizPlus, onze partner in werving en selectie.
Mail je CV en motivatie naar sollicitatie@bizplus.be
Of bel even met Patrick Chalmet op 0474 99 09 16

Vacature psycholoog