Nieuws

Recept: Tomaat met spinazie, spiegelei en couscous

Tomaat met spinazie, spiegelei en couscous 

 

Ingrediënten (8 pers):

-      8 rijpe tomaten

-      scheutje olijfolie

-      scheutje balsamicoazijn

-      200g jonge spinazie

-      oregano

-      peper

-      8 eieren

-      160g ongekookte couscous

 

Bereiding:

-      Verwarm de oven voor op 180°C

-      Snijd de hoedjes van de tomaten en haal het binnenste eruit met een lepel, snijd eventueel aan de onderkant ook een stukje af, zodat de tomaat blijft rechtstaan

-      Doe olijfolie in de ovenschaal, leg de tomaten erin en besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn

-      Neem een beetje spinazie en doe dit in de tomaat, duw de spinazie goed aan, voeg er wat oregana en peper toe en daarna het ei

-      Gaar 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven

-      Maak de couscous klaar zoals op de verpakking

-      Dresseer het bordje met nog wat spinazie

Recept: Tomaat met spinazie, spiegelei en couscous

Recept afdrukken!