Nieuws

Opendeurdagen Vitalim

Op 22 en 23 juni zijn het opendeurdagen in Vitalim, dit valt samen met de Pierlapont wijkfeesten. 

 

Naast het volle programma van de wijkfeesten, is er in Vitalim zelf ook heel wat te beleven. 

 

Op zaterdag 22 juni zijn er in de Pierlapont loopwedstrijden voor groot en klein. Onze osteopate kan u hierachter verwennen met een gratis massage (ook wie niet gelopen heeft, kan natuurlijk even langskomen voor een massage).

 

Onze diëtiste laat ons kennismaken met Zusto zoetstof aan de hand van proevertjes. Smaak jij het verschil tussen zoetstof en suiker?

 

Ook onze audiologe is op zaterdag aanwezig voor gratis gehoortesten. Wilt u weten hoe het met uw gehoor gesteld is? Kom dan zeker op zaterdag eens langs! Wilt u zeker zijn dat onze audiologe op zaterdag een plekje heeft voor jou? Bel ons gerust om al een afspraak vast te leggen. 

 

Op zondag 23 juni is er smoefelfietstocht, kaarten nog steeds bij ons verkrijgbaar! De laatste stop van de smoefelfietstocht is te Vitalim. 

 

Tal van paramedici zal aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Ook bij onze osteopate kan je op zondag nog steeds terecht voor een gratis massage. Eva Debie, onze diëtiste, is ook terug van de partij met enkele proevertjes. 

 

Zowel op zaterdag als zondag kan je in onze winkel genieten van diverse kortingen.  Wilt u uw huid even laten verwennen? Kom dan zeker en vast eens een kijkje nemen naar onze Weleda (100% natuurlijk) stand. 

Opendeur