Medisch centrum

Seksuologe

Joyce Hardy

 

Wie is Joyce Hardy?

 

Ik ben seksuoloog van opleiding (KU Leuven) en heb een passie voor mens en seksualiteit. Hoewel seks en relaties zich in de taboesfeer bevinden, probeer ik elk aspect bespreekbaar en tastbaar te maken.

 

Seksualiteit is breed en kent geen leeftijd. Ik verwelkom dan ook graag iedereen, met welke bezorgdheid ook! Samen zoeken we een weg vooruit!

 

We starten met een kennismakingsgesprek. Daarna zullen we samen proberen uit te zoeken, hoe we seksualiteit en relaties opnieuw een mooie plek in jouw leven kunnen geven! De begeleiding gebeurt dan ook op jouw ritme en gevoel. Als seksuoloog ben ik gebonden aan het beroepsgeheim, wat ervoor zorgt dat alles wat verteld wordt, vertrouwelijk blijft!

 

Wie kan bij een seksuoloog terecht?

 

Heel wat mensen krijgen doorheen hun leven te maken met seksuele problemen. Slechts een klein aantal van die mensen zoekt hierbij hulp! Seksuele problemen kennen dus vaak een hele geschiedenis. Wacht dus niet te lang om hulp te zoeken, want een eerste gesprek kan vaak al heel wat betekenen!

 

Als seksuoloog wil ik dus in eerste instantie luisteren naar jouw verhaal en wil ik mee helpen denken naar mogelijke oplossingen.

 

Je kan bij mij terecht voor vragen en bezorgdheden omtrent:

  • verlangen (o.a. verminderd, verschil tussen partners, overmatig, geen, verslaving)
  • opwinding (geen, overmatig, afwezig, erectiestoornis)
  • orgasme (geen, te snel)
  • ejaculatie (te vroeg, te laat, geen, vrouwelijke ejaculatie)
  • pijn (voor/tijdens/na het vrijen, dyspareunie, vaginisme)
  • Advies over seks, hyperseksualiteit, onzekerheden, remmingen, verliefdheid, relaties, seksuele oriëntatie of genderidentiteit, de invloed van medicatie, zorgen gerelateerd aan ziekte en/of beperking, seksuele voorlichting, parafilieën, negatieve seksuele ervaring, ...

 

Je kan zowel individueel als met jouw partner bij mij terecht.

 

Joyce Hardy

0471 85 82 14

seksuoloog@vitalim.be