Medisch centrum

Psychotherapeute

Anneleen Vandevenne

'Wat past bij jezelf, stroomt vanZelf'

0491 89 64 79

info@vitalim.be

 

Wie ben ik?

Ik ben een geboren natuurliefhebber en kan ontzettend genieten van de unieke pracht van ieder seizoen. Het is een alsmaar stromende cyclus. Ik vind het heel fascinerend hoe verweven we zijn met de natuur. Bij de geboorte krijgen we een natuurlijke dosis levenskrachtenergie mee waarover we beschikken. Hoe dichter we bij onszelf, onze 'ware natuur', blijven hoe meer energiek we ons voelen. Het wekte al vroeg mijn interesse wat onze natuurlijke levensstroom afremt (bv. overtuigingen, emotionele reacties, gedragspatronen) en hoe we deze terug vrij kunnen maken om weer voluit te kunnen leven. Mijn passie is uit te dragen hoe lichaam en geest verbinding kunnen maken met elkaar, zodat deze meer in harmonie kunnen samenwerken. Hierdoor ervaren we een innerlijke rust in onszelf, kunnen we ons verder ontplooien en energiek leven vanuit eigen potentieel.

 

Ik ben afgestudeerd als bachelor in de Gezondheidspsychologie en ik heb nadien een opleiding Integratieve Psychotherapie gevolgd. Daarnaast oriënteerde ik mij verder in hoe contact te maken met onze levenskrachtenergie. De tiental jaren ervaring in het werkveld als hulpverlener binnen verschillende organisaties en teams hebben mij ontzettend verrijkt.

 

Mocht je een vraag hebben naar meer energie, innerlijke rust, privé/werk balans, een fijn contact

met jezelf en anderen, zelfzorg, meer focus, een rustig hoofd, emotionele balans, zelfzekerheid,

zelfinzicht, het uitdragen van je missie...Dan ga ik graag samen op weg met jou om mee te kijken wat jij nodig hebt hierin.

 

Doelgroep

  • Volwassenen (18+)
  • Ouderen 

Enkele voorbeelden van thema's waarvoor je bij mij terecht kan:

Stress, piekeren, spanningsklachten, (faal)angst, burn-out, bore-out, balans werk/privé, zelfzorg, laag zelfbeeld, onzekerheid, identiteit, weinig energie, vermoeidheid, onrust, zorgen maken, innerlijke conflicten, hooggevoeligheid, weinig/veel emoties, psychosomatische klachten, meer zelfbewustzijn, persoonlijke ontwikkeling

 

Visie en werkwijze 

In een eerste gesprek maak ik graag ruimte om kennis te maken met elkaar en is er plek voor jouw verhaal, voor je vragen en verwachtingen. Als er langs beide kanten een klik is en jouw vraag en mijn aanbod matchen, gaan we samen verder en zoeken we een manier van ondersteuning die het best past bij jou. Ieder traject is op maat. Mijn visie is holistisch, waarbij ik geloof dat er een continue wisselwerking is tussen lichaam en geest en er een voortdurende beweging is naar balans op volgende niveaus nl. fysiek, mentaal, emotioneel/sociaal, energetisch en spiritueel. Ik bied gespreksbegeleiding en reik handvatten aan voor meer inzicht/bewustwording, alsook hoe je jezelf kan ontladen/opladen op bovenvermelde niveaus en levenskrachtenergie meer kan stromen in jou. De frequentie en duur van de begeleiding is in onderling overleg. Indien een ander aanbod beter zou aansluiten bij jouw vraag, bespreken we dit samen en is het mogelijk gericht door te verwijzen. Gedurende de sessies hecht ik o.a. veel waarde aan het creëren van een vertrouwelijke sfeer en een open houding voor al wat is.

Ik volg supervisie, intervisie en bijscholingen om kwaliteitsvolle begeleiding te kunnen blijven garanderen.

Ik kijk er al naar uit jou te mogen ontmoeten. Je bent heel welkom.

 

Tarief

 Individueel gesprek – 65 euro – 60 min (laatste 10 min afronding en planning nieuwe afspraak)

Kan je omwille van omstandigheden niet aanwezig zijn op op de geplande afspraak? Verwittig mij dan graag, minstens 48u op voorhand. Anders wordt de sessie aangerekend. 

 

Opleidingen

  • Bachelor in de Gezondheidspsychologie

Opleiding Integratief-Humanistisch-Experiëntieel psychotherapeut

Vitaliteitscoach en Lifestyle adviseur

  •  Lid van BNVIP vzw Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie vzw

http://www.bnvip.eu/

 

VITALIMCARE psychologie2

Anneleen Vandevenne

0491 89 64 79

info@vitalim.be